Medewerking gevraagd aan enquête cyberveiligheid

ABN AMRO Bank brengt jaarlijks een cybersecurityrapport uit op basis van onderzoek uit onder vele bedrijven. Daarbij wordt gekeken naar onder andere naar het percentage bedrijven dat te maken heeft gehad met een cyberaanval, en het soort maatregelen dat zij nemen om (mogelijke) schade door cybercriminaliteit te beperken.

Dit jaar wil de bank de resultaten ook specifiek voor bedrijven uit de logistieke- en transportsector kunnen geven. Daarom zijn ze op zoek naar bedrijven die hun ervaringen en visie via een anonieme survey op dit vlak willen delen. De vragenlijst staat online van 12 februari tot en met 25 februari. Het invullen duurt 8-10 minuten. Klik hier voor de vragenlijst

Lees hier de editie van 2023: Mkb isoleert zich door beperkt bewustzijn cyberdreiging

Meer weten?

Contact de expert

Paul Poppink

Coördinator sector en beleid

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.