Platform voor graanexport uit Oekraïne

De transportkoepel IRU en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat hebben bekend gemaakt dat de Europese Commissie een platform heeft opengesteld om Oekraïense landbouwproducten alsnog het land uit te krijgen.

Op 23 mei jl. heeft er een bijeenkomst van de EU-Oekraïne Solidarity Lanes plaats gevonden. Tijdens die bijeenkomst heeft de Europese Commissie officieel een platform voor zakelijke matchmaking tussen de EU en Oekraïne gelanceerd om bedrijven in de EU en Oekraïne samen te brengen. Dit platform wordt beheerd door het Enterprise Europe Network en heeft tot doel de logistieke operaties voor het exporteren en importeren van goederen van/naar Oekraïne te vergemakkelijken.

Geïnteresseerden kunnen zich gratis registreren, hun profielen publiceren en zoeken naar relevante zakenpartners en kansen. Je kunt op dit platform terecht als:

  • je op zoek bent naar manieren om de Oekraïense export te ondersteunen;
  • jouw bedrijf transport- of opslagoplossingen aanbiedt;
  • je een Oekraïense graanhandelaar bent en een logistieke partner zoekt om jouw producten te exporteren.

Registreer je hier voor het EU-Oekraïne Business Matchmaking Platform.

Meer weten?

Contact de expert

Denise van Vliet

communicatieadviseur

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.