TLN: een nieuwe ontmoetingsplaats voor de sector

Charlie Aptroot, burgemeester van Zoetermeer, heeft woendag het volledig gerenoveerde pand van Transport en Logistiek Nederland (TLN) officieel geopend. Daarmee heeft de transport- en logistieksector er een interessante ontmoetingsplek bij gekregen.

​Voorafgaand aan de jaarlijkse Transportborrel van TLN knipte Aptroot de strik door die op het TLN-pand was aangebracht. Hij deed dit in het bijzijn van een groot aantal genodigden uit de sector, TLN-voorzitter Arthur van Dijk en TLN-directeur Jan Boeve.

Innovatiekracht

Het modern ingerichte kantoor van TLN moet gaan fungeren als ontmoetingsplek voor leden, maar ook allerlei partijen die zich op enigerlei wijze bezighouden met transport en logistiek. Van Dijk: ‘Dat zou positief zijn in het kader van de ketensamenwerking die wij willen stimuleren, maar zeker ook vanuit de gedachte dat een bundeling en uitwisseling van kennis haast automatisch leidt tot iets nieuws. En die innovatiekracht is precies wat je als sector nodig hebt bij het aangaan van al die uitdagingen die nog op ons pad gaan komen.’

Verbinding

‘Door als TLN te fungeren als spil van innovatie in de sector blijft het noodzakelijke vernieuwingsproces in de logistiek gaande, zal er altijd sprake zijn van verbinding in de keten en zal de sector telkens weer nieuwe uitdagingen met goed gevolg kunnen aangaan’, aldus Van Dijk.

Meer weten?

Contact de expert

Team ledenvoordeel