TLN Talk aflevering 17 - Infrastructuur in Nederland

De Prinses Margriettunnel, van Brienenoordbrug en het viaduct op de A7 bij Purmerend zijn enkele voorbeelden van kwetsbare plekken in onze infrastructuur. Wat moet er gebeuren om Nederland bereikbaar te houden? Nu en in de toekomst.

Daarover praten Martin Wijnen, directeur-generaal bij Rijkswaterstaat en Elisabeth Post, bestuursvoorzitter bij TLN over in de nieuwste aflevering van TLN Talk. Martin Wijnen is onlangs als directeur-generaal begonnen bij Rijkswaterstaat. Wat is de nieuwe koers van Rijkswaterstaat? En wat zijn de stappen die Rijkswaterstaat gaat ondernemen richting een goed, bereikbaar Nederland? Ook praten we in deze uitzending over de parkeerproblematiek. Hoe ziet de ideale parkeerplaats eruit en wat moet er gebeuren om het tekort van 4400 parkeerplaatsen op te lossen?

Meer weten?

Contact de expert

Team communicatie

Communicatie adviseurs & medewerkers

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.