TLN Talk aflevering 18 - Europese Verkiezingen

Met je stemkaart in de hand mag je deze week weer op pad naar de stembus. Op donderdag 6 juni vindt in Nederland de Europese Verkiezingen plaats. Nederland verdeelt 31 zetels in het Europees Parlement. Waarom zijn deze verkiezingen van groot belang voor de logistieke sector?

Op 6 juni 2024 vinden de Europese Verkiezingen in Nederland plaats. Waarom zijn deze verkiezingen belangrijk voor de logistieke sector? En wat gebeurt er allemaal in Brussel? Daarover praten we in deze aflevering verder met Michael Stibbe, plaatsvervangend permanent vertegenwoordiger voor Nederland in Brussel en Elisabeth Post, bestuursvoorzitter van TLN.

Meer weten?

Contact de expert

Team communicatie

Communicatie adviseurs & medewerkers

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.