Transfrigoroute Holland officiële TLN-deelmarkt

Per 1 januari 2019 is Transfrigoroute Holland een officiële deelmarkt van TLN.

​Tijdens de Transfrigoroute-jaarvergadering op 16 november 2018 in Rotterdam is hiertoe de formele samenwerkingsovereenkomst ondertekend door Sjel Wijngaards en Arjen Prins (respectievelijk voorzitter en vice-voorzitter van Transfrigoroute Holland) en Jan Boeve (algemeen directeur van TLN).

Transfrigoroute Holland is dé vereniging voor organisaties in geconditioneerd transport over de weg. Naast het up-to-date houden van informatie, ziet de vereniging een kerntaak in het behartigen van de branchebelangen, iets waar TLN natuurlijk ook pal voor staat. Mede daarom lag de bundeling van de krachten voor de hand.

In het zonnetje gezet

Ook is Marcus Post tijdens de Transfrigoroute-jaarvergadering van Post-Kogeko in het zonnetje gezet. Namens alle leden en buitengewone leden van Transfrigoroute feliciteerde voorzitter Sjel Wijngaards hem nog eens van harte met het winnen van de JongTLN-award. Deze award is door minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) aan Marcus Post uitgereikt tijdens het TLN-jaarcongres op 10 november 2018.