Organisatie voor Erkende Verhuizers (OEV)

Deelmarktbesturen denken na en adviseren aan het TLN-bestuur over vraagstukken die in hun deelmarkt spelen. Een van de deelmarkten richt zich op erkende verhuizers.

Als Erkende Verhuizer kun je erop vertrouwen dat de Organisatie Erkende Verhuizers alles in het werk stelt om je optimaal van dienst te zijn.

Wat doet OEV?

De Organisatie voor Erkende Verhuizers (OEV) is er voor jou. Als Erkende Verhuizer kun je erop vertrouwen dat jouw organisatie iedere dag opnieuw alles in het werk stelt je om optimaal van dienst te zijn bij alle zaken waar je als Erkende Verhuizer mee te maken hebt.

Om maximaal effect voor je te bereiken zoekt zij waar mogelijk proactief de samenwerking met ketenpartners die voor het betreffende onderwerp het meest effectief zijn. Dan kun jij je richten op dat wat echt belangrijk is, namelijk verhuizen!

De Organisatie voor Erkende Verhuizers is schemabeheerder van twee branchekeurmerken: Erkende Verhuizers (EV) en Erkende Projectverhuizers (EPV).

Branchekeurmerk Erkende Verhuizers (EV)

Erkende Verhuizers is inmiddels een begrip en omvat eisen op het gebied kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Het keurmerk biedt de klant de garantie dat de Erkende Verhuizers er alles aan doen om verantwoord te verhuizen en hierbij te denken aan de veiligheid van de medewerkers, de inboedel van de klant en het milieu.

Meer informatie:

Branchekeurmerk Erkende Projectverhuizers (EPV)

Branchekeurmerk EPV heeft tot doel om opdrachtgevers in het bonte landschap van verhuisdienstverleners de weg te wijzen naar dé specialisten in projectverhuizing van kantoren, bedrijven en instellingen. EPV certificering betekent de objectieve erkenning van uw verhuiskwaliteit en omvat actuele eisen die zijn gebaseerd op de vraag van opdrachtgevers.

Meer informatie:

Verhuiscollege

Verhuiscollege is het opleidingsinstituut van de verhuisbranche, de aanbieder van verhuisopleidingen, zowel voor de beginnende als voor de ervaren verhuizer.

Meer informatie

Inkoop verhuis- en transportmaterialen

Voor uitstekende service en gunstige prijzen voor uw verhuis- en transportmaterialen kun je terecht bij Moonen Packaging in Weert. Voor elke wens op materiaalgebied is er een passende oplossing.

Meer informatie

Lees de voordelen in de flyer Flyer 10 voordelen om een Erkende Verhuizer te zijn of neem contact op via e-mail.

Contactgegevens

Organisatie voor Erkende Verhuizers
Bredewater 26 (vijfde verdieping)
2715 CA Zoetermeer
tel. 070 340 17 88
info@erkendeverhuizers.nl
KvK Den Haag: 40413355
Lid van MKB Nederland