Kleine Transportondernemingen (KTO)

De kring Kleine Transportondernemingen (KTO) is er voor de transportondernemer met één of enkele voertuigen en kenmerkt zich in het bieden van praktische informatie en ondersteuning naast bijeenkomsten op de zaterdag.

Wat biedt de kring KTO je?

Bijeenkomsten

Bedrijfsbezoeken, workshops of andere bijeenkomsten vinden plaats op de zaterdag en biedt de KTO-er de mogelijkheid om de eigen kennis te verrijken en/of deze te delen met anderen. De perfecte gelegenheid om je netwerk met collega ondernemers op te bouwen of deze te onderhouden.

Ledendesk

Het team van de TLN-ledendesk staat samen met TLN-advies dagelijks klaar om allerhande vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om vragen over arbeidscontracten, CAO, vervoersovereenkomsten of over de kostenontwikkelingen. De TLN-ledendesk helpt je verder.

Producten en diensten

TLN kent een uitgebreid producten- en dienstenaanbod waaronder de TLN-urenapp, een app dat het registreren van uren van werknemers vergemakkelijkt voor de transportondernemer.

Hoe word ik lid van de kring KTO?

Ben je TLN-lid en heb je een wagenpark van maximaal acht voertuigen en heb je interesse in de KTO? Bekijk dan deze flyer of neem contact op met een van de coördinatoren. 

Bestuur

Het bestuur van Kleine Transportondernemingen (KTO) bestaat uit:

  • Ton Maas (Transportservice BMaas-Beek en Donk B.V.) – voorzitter
  • Jan van Oostveen (J&H Transport V.o.f.) – vice-voorzitter
  • Gert van Garderen (G.J. van Garderen Transport)
  • Henk Kamphuis (Fa. H. Kamphuis en Zonen V.o.f.)
  • Edwin Kuiper (Edwin Kuiper Transport)
  • Tineke Hoogland (Transport en Logistiek Nederland) - coördinator
  • Albert Kort (Transport en Logistiek Nederland) - coördinator

Meer weten?

Contact de experts

Tineke Hoogland

Coördinator KTO

Albert Kort

Coördinator KTO

Meld je aan voor de community om je ervaringen te delen.

TLN-leden ontmoeten elkaar op bijeenkomsten, maar ook online. TLN is van start met een pilot voor leden. Zij krijgen online toegang tot een omgeving waarop ze informatie kunnen delen over ondernemerschap en relevante onderwerpen zoals duurzaamheid.