1.000 euro opleidingsbudget per medewerker

‘Haal meer uit je medewerkers.’ Met deze slogan voert Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) een campagne om medewerkers te stimuleren opleidingen te volgen. Vanuit het SOOB is per medewerker 1.000 euro budget beschikbaar gesteld.

​​Het opleiden van medewerkers is altijd een goed idee. Een werknemer die zélf investeert in de eigen kennis, levert de organisatie veel voordeel op: persoonlijke ontwikkeling, binding van de medewerker met het bedrijf en toekomstbestendigheid. Door het opleiden van medewerkers haalt een bedrijf opgedane kennis en nieuwe inzichten in huis. Hierdoor kan een bedrijf beter anticiperen op ontwikkelingen.

​​​​Gemotiveerde medewerkers

​Een gemotiveerde medewerker is betrokken en ondernemend, succesvoller, productiever en gezonder. Daarin investeren is belangrijk. Het SOOB vindt het belangrijk dat werknemers in de sector transport en logistiek zich ontwikkelen. Daarom is er in 2019 per werknemer een opleidingsbudget van 1.000 euro inclusief BTW beschikbaar gesteld. Klik hier voor meer informatie.

Meer weten?

Contact de expert

Caroline Blom