Bedrijven leren CO₂-uitstoot te verminderen

Hoe meet je als logistiek bedrijf je CO₂-uitstoot en hoe kun je je uitstoot verminderen? Met het volgen van een workshop (kosteloos), georganiseerd door TLN, evofenedex en de Topsector Logistiek, heb je binnen een paar uur meer zicht op jouw mogelijkheden om je CO₂-uitstoot te berekenen en te reduceren. Je kunt je nu aanmelden.

De drie samenwerkende organisaties willen zo veel mogelijk bedrijven ondersteunen in de aanpak van hun CO₂-uitstoot. Door middel van een toegankelijke website www.co2meter.nu maar vooral ook door direct persoonlijk uitleg te geven, willen TLN, evofenedex en de Topsector Logistiek ondernemers stimuleren aan de gang te gaan met hun CO₂-uitstoot.

Praktijk

In de workshop leer je hoe je je CO₂-uitstoot kunt berekenen en verminderen. Daarnaast word je begeleid en leer je specifieke ‘tooling’ gebruiken. Ook krijg je uitgebreid uitleg over de nodige gegevens voor een betrouwbare berekening en hoe dit in de praktijk werkt.

Live of digitaal

De workshop kun je live volgen of digitaal. Voor beide mogelijkheden worden workshops georganiseerd. Je kunt je hier aanmelden. Schrijf je nu in! De workshop is gratis toegankelijk.
Meer informatie vind je op www.co2meter.nu

Meer weten?

Contact de expert

Team Sector en Beleid

Adviseurs

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.