Bekijk webinar Zero-emissiezones: wat heb je nodig voor jouw e-vloot nu terug!

Op vrijdagochtend 8 september vond het goed bekeken TLN-webinar ‘Zero-emissiezones: wat heb je nodig voor jouw e-vloot’ plaats. Onder leiding van TLN-host Wessel Deelstra ging het gesprek aan tafel onder andere over zero-emissiezones, netcapaciteit, de TLN-training ’transitie naar zero-emissie transport’ en de keuzes van waar elke ondernemer voor staat. Je kunt vanaf nu het webinar terug kijken.

Tijdens het webinar kwamen veel uiteenlopende vragen over zero-emissietransport aan bod. Denk aan: hoeveel zero-emissiezones zijn er, komen er nog zero-emissiezones bij, hoe zit het precies met de overgangstermijn en wat zijn de mogelijkheden voor ontheffing? Maar ook over de overgang naar zero-emissie transport. Hoe kom je erachter hoeveel stroom jouw bedrijf nodig heeft? En met welke spelers in het elektriciteitsnetwerk krijg je te maken en wat zijn hun rollen?

Wessel Deelstra ging hierover in gesprek met verschillende tafelgasten:

Anne-Marie Nelck – Clustermanager distributie en expert stadslogistiek bij TLN
Eric Beers – HCNP en trainer bij de TLN-training ‘Transitie naar zero-emissie transport’
Paul Broos – specialist elektrisch vervoer bij ElaadNL
Frank van Hees – Fleet manager ID Logistics

Daarnaast ontvang je als kijker praktische informatie en instrumenten waar je mee aan de slag kunt. Ook informeren we je over de praktijkgerichte TLN-training ‘Transitie naar zero-emissie transport’ waar je op basis van je eigen bedrijfssituatie concrete stappen zet gericht op het elektrisch rijden.

Terugkijken:

Meer weten?

Contact de expert

Team Sector en Beleid

Adviseurs

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.