Besparen op je verzuimverzekering

TLN Verzekeringen heeft samen met Sectorinstituut Transport en Logistiek een nieuw pakket ontwikkeld: TLN Verzuimverzekering. Hiermee krijg je als ondernemer een goede begeleiding bij verzuim en aandacht voor preventie.

Wanneer medewerkers zich ziek melden, is dat meteen een uitdaging voor de planning en gaat de kostenteller lopen. TLN Verzekeringen heeft samen met Sectorinstituut Transport en Logistiek daarom voor de ondernemers binnen transport en logistiek een verzuimpakket ontwikkeld dat het gehele verzuimtraject uit handen neemt en inzet op duurzame inzetbaarheid. Dat scheelt zowel tijd als hoge kosten.

Gelijk actie
Vanaf dag 1 na ziekmelding wordt actie ondernomen. Een vaste contactpersoon gaat meteen aan de slag en die je continu volledig inzicht biedt in de voortgang van het verzuimtraject.

Voordelen
De TLN Verzuimverzekering biedt veel voordelen:

  • Het verzuimpakket kun je afstemmen op je bedrijf en de cao beroepsgoederenvervoer;
  • Je hebt een vaste contactpersoon en je kunt 24/7 in het systeem zien hoe je verzuim ervoor staat;
  • Vanaf dag 1 na ziekmelding kun je het verzuim gelijk oppakken;
  • Je wordt op de hoogte gehouden van elk verzuimtraject. Daarnaast geeft de verzuimrapportage je inzicht waarmee je jouw medewerkers gezond aan het werk kunt houden;
  • Je krijgt advies over hoe jouw medewerkers snel en duurzaam weer aan het werk kunnen gaan;
  • Je krijgt ruimte om te investeren in gezond en gemotiveerd personeel;
  • Je krijgt ondersteuning en bij traumatische gebeurtenissen. Daarbij kun je rekenen op 24/7 bereikbaarheid.

Vrijblijvende afspraak
Wil jij besparen op je je verzuimverzekering en alles doen aan duurzame inzetbaarheid? Je kunt een vrijblijvende afspraak maken met één van de adviseurs van TLN Verzekeringen. Bellen kan op nummer 023 520 20 10 of mail naar reactie@tlnverzekeringen.nl Je kunt ook eerst kijken op de pagina verzuimverzekering op onze site.

Meer weten?

Contact de expert

Saskia Kraaijenoord

Heb je als lid een vraag voor een van onze experts? Neem contact op!

Vragen waar je het antwoord zo 1,2,3 niet op weet? Of twijfel je ergens misschien over? Ons team van de Ledendesk zit dagelijks klaar om al je vragen te beantwoorden of je door te verwijzen naar een specialist via 088-4567567 of per mail via info@tln.nl.