BigMile: minimale footprint, maximale winst

Fact based data zijn onmisbaar om inzichten te krijgen in logistieke operaties. Om succesvol te zijn. De innovatieve oplossingen van BigMile geven je die inzichten. Op de weg, het spoor, het water en in de lucht.

BigMile is een selfservice platform dat data uit de dagelijkse praktijk van verladers en logistiek dienstverleners verzamelt en combineert. Dat levert concrete en tastbare inzichten op, die leiden tot grote verbeteringen. Binnen je organisatie, maar vooral ook tussen bedrijven. Omdat zichtbaar is waar de afwijkingen zitten, voer je vervolgens heel gericht verbeteringen door. Zo zet je met BigMile actief in op een minimale footprint en maximale winst.

Kosteloze kennismaking

Door een bijdrage vanuit de Topsector Logistiek kan TLN honderd leden een kosteloze kennismaking aanbieden met het geautomatiseerd meten van CO2 via BigMile. Deze kennismaking bestaat onder andere uit een training in het gebruik, een helpdesk voor vragen en uitleg over de resultaten, advies en onbeperkt gebruik in de periode van 1 januari tot 1 juli 2020. Het betreft een eenmalig introductie-aanbod.

Meld je nu hier aan voor een training bij jou in de regio.

Meer weten?

Contact de expert

Denise van Vliet

communicatieadviseur