Delegatie TLN/Fenex en evofenedex ontmoet staatssecretaris De Vries

Maandag heeft een delegatie vanuit het bedrijfsleven waaronder TLN/Fenex en evofenedex een kennismakingsgesprek gehad met de nieuwe staatssecretaris van Toeslagen en Douane, Aukje de Vries.

Onder andere TLN-voorzitter Elisabeth Post en plaatsvervangend directeur van evofenedex Bart Jan Koopman gingen in gesprek met de staatssecretaris. Zij hebben een aantal belangrijke punten voor verladers, expediteurs en logistiek dienstverleners onder de aandacht van de staatssecretaris gebracht, waaronder het belang van het faciliteren van de handel en industrie en het blijven investeren in moderne controlemiddelen/methoden.

Het investeren door de douane in de relatie met individuele bedrijven kan een bijdrage leveren aan het tegengaan van ondermijning. Ook een gezamenlijk optrekken van de douane en het bedrijfsleven in Brussel is een belangrijke wens. Wij wensen de Staatssecretaris veel succes met haar werkzaamheden.

Meer weten?

Contact de expert

Antoinette Vels

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.