Dit is de inhoud van de allereerste ‘HUB’, het nieuwe ledenblad van TLN

Op vrijdag 5 februari is het zover: dan verschijnt de eerste ‘HUB’. Alle leden van TLN ontvangen het nieuwe ledenblad van TLN gratis als onderdeel van hun TLN-lidmaatschap. Benieuwd naar de inhoud van de allereerste ‘HUB’? Lees dan vooral verder.

Onderstaand een greep uit de artikelen die verschijnen in de komende editie van ‘HUB’:

  • Zonder transport en logistiek zou Artsen zonder Grenzen niet kunnen bestaan. Suzanne Stové-Michels en Begench Dzhumageldyev van de noodhulporganisatie leggen uit waarom.
  • Wat verwachten Henk Brink en Wessel Veenstra, twee ervaren transporteurs, van 2021? En toch ook: hoe kijken ze terug op het afgelopen jaar?
  • Waar blijven alle mogelijk infectieuze mondkapjes, schorten, brillen en handschoenen die tijdens corona in ziekenhuizen worden gebruikt? Jakob Huisman van SUEZ geeft antwoord op deze vraag.
  • Rijkswaterstaat en TLN zijn het misschien niet altijd met elkaar eens, over in ieder geval één onderwerp bestaat geen enkele discussie: verkeersveiligheid. ‘Heb gewoon het fatsoen om je aan de verkeersregels te houden’, stelt Michèle Blom (directeur-generaal Rijkswaterstaat) in een tweegesprek met TLN-voorzitter Elisabeth Post.
  • Over 2 maanden zijn de Tweede Kamerverkiezingen. TLN selecteerde de belangrijkste en meest opvallende standpunten uit de verschillende verkiezingsprogramma’s en laat TLN-leden hierop reageren.
  • DAF is volop bezig met naar eigen zeggen ‘de voorbereiding op nóg schoner’. Wat dit precies inhoudt, licht DAF-directeur Ron Borsboom graag toe. Bovendien geeft hij antwoord op de vraag wat een transporteur moet doen die morgen een nieuwe duurzame vrachtwagen wil aanschaffen.

Benieuwd naar wat er nog meer in de eerste ‘HUB’ staat? In de nieuwsbrief van TLN van 28 januari lees je er meer over!

En wil je weten waarom TLN ervoor heeft gekozen een eigen ledenblad te lanceren en de medewerking aan het ‘Transport en Logistiek’-magazine te beëindigen? Lees dan TLN start met verenigingsblad ‘HUB’ met daarin de toelichting op deze keuzes.

Meer weten?

Contact de expert

Team communicatie

Communicatie adviseurs & medewerkers