HUB 5, Elektriciteit: Breng nu in kaart wat je nodig hebt

In weer een nieuwe editie van HUB spreken we dit keer met De Rooy Transport en de NAL over het tijdig in kaart brengen van wat je nodig hebt voor elektrificatie van je gehele wagenpark. Hoe pak je dat als ondernemer aan? Ook hebben we een artikel over de nieuw ontwikkelde Toolbox ‘Weerbaar bedrijf tegen smokkel en ladingdiefstal’. Deze biedt ondernemers goede handvatten om kritisch naar de processen te kijken. In deze extra grote uitgave vind je ook de arbeidsmarkt special met daarin interessante artikelen over onder andere laaggeletterdheid, arbeidsrecht, duurzame inzetbaarheid onder chauffeurs, wetgeving rond ZZP’ers en nog veel meer. Kortom, weer genoeg leesplezier deze maand.

Onder meer in deze editie van HUB...

Elektriciteit: Breng nu in kaart wat je nodig hebt
Elektrificatie, hoe pakken we dat aan? Veel ondernemers zitten met deze vraag. TLN raadt ondernemers aan om tijdig contact op te nemen met hun netbeheerders.

Toolbox ‘Weerbaar bedrijf tegen smokkel en ladingdiefstal’
De transport- en logistieke sector is geregeld doelwit van criminelen. Om bedrijven te helpen zichzelf beter te beschermen en weerbaar te maken, ontwikkelde TLN deze krachtige toolbox. De toolbox biedt goede handvatten om kritisch naar je bedrijf te kijken, je wordt als ondernemer uitgedaagd om je processen onder de loep te nemen.

Automatisering verhoogt efficiency magazijnlogistiek
Directeur Johan Cuijten, General Manager bij KLG Europe Eersel, vertelt over de professionalisering die het bedrijf heeft doorgemaakt door digitalisering.

‘Ga aan de slag met papierloos werken’
Een interview met Chantal Gouka, sinds februari directeur bij Beurtvaartadres en begrijpt dat er veel op het bord ligt van ondernemers. Toch wil ze ondernemers oproepen om aan de slag te gaan met digitalisering.

In deze HUB de Arbeidsmarkt special met daarin extra interessante verhalen op het gebied van arbeid in de transport- en logistieke sector.

Dit en nog veel meer lees je in de HUB.

Heb jij ook nieuws, een mooie innovatie of juist een jubileum? Of wil je een onderwerp eens uitgelicht zien in HUB? Mail naar redactie@tln.nl. 

HUB niet ontvangen? Wat jammer! Stuur ons een e-mail en we maken het snel in orde. 

Meer informatie over adverteren vind je hier. 

Meer weten?

Contact de expert

Team communicatie

Communicatie medewerkers & adviseurs

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.