Nieuwe versie Handboek rij- en rusttijden beschikbaar

Het handboek ‘Goed omgaan met rij- en rusttijden en digitale tachograaf’ is geactualiseerd. Iedere werkgever, zelfstandige en chauffeur in het beroepsgoederenvervoer heeft ermee te maken: de rij- en rusttijden. Het handboek beantwoordt vragen die in het beroepsgoederenvervoer dagelijks aan de orde zijn en bevat tips over het omgaan met de digitale tachograaf/smart tacho. Ook de wijzigingen die voortvloeien uit het Mobility Package zijn verwerkt in deze vernieuwde editie. Bestel het handboek nu via de ledenwinkel van TLN.

In het handboek worden de geldende regels kort en duidelijk uitgelegd. Daarbij wordt ingegaan op de rij- en rusttijden, arbeidstijden, digitale tachograaf en smart tacho. Dat gebeurt aan de hand van voorbeelden, het bespreken van de geldende regelgeving en het bieden van samenvattende schema’s. Ook bevat het boekje veel tips over het omgaan met de digitale tachograaf/smart tacho en het voorkomen van boetes. Kortom, het boekje is een must voor iedereen die met rij- en rusttijden en de registratie daarvan te maken heeft.

Bestel het handboek rij- en rusttijden

Het vernieuwde handboek is vanaf nu te bestellen in de ledenwinkel van TLN. De kosten voor het handboek bedragen € 13,25 excl. BTW voor niet-leden en € 10,08 excl. BTW voor TLN-leden.

Meer weten?

Contact de expert

Erik Busser

Consultant

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.