Nog 1 week tot de Dag van de Vrachtwagenchauffeur

Op donderdag 14 december 2023 vindt de Dag van de Vrachtwagenchauffeur plaats. Op deze dag zetten honderden bedrijven werknemers met dit belangrijke beroep in het zonnetje, door stil te staan bij de uitdagende taken en verantwoordelijkheden, die zij het hele jaar door vervullen. Zijn jullie al druk bezig met de voorbereidingen? Wij zijn benieuwd!

Je kunt een handje helpen om chauffeurs op 14 december aanstaande in het zonnetje te zetten: bosje bloemen, koffie met een taartje bij lossen van de vracht, leg de rode loper uit, verrassingslunch onderweg, schouderklopje bij de uitgang, samen een lied zingen, alles kan. Jullie kunnen zelf invullen hoe je dat voor je ziet. Maar als doel: een onvergetelijke dag voor al die vrachtwagenchauffeurs.

Ondersteuning TLN

TLN ondersteunt de Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2023. Houd onze website en socialmediakanalen volgende week goed in de gaten. Wij zijn ook erg benieuwd naar jullie plannen! Laat dit aan ons weten door in jouw uiting #DVC2023 te gebruiken. Ook wordt er op de website van Truckstar een lijst van deelnemende bedrijven bijgehouden. Klik hier om je daarvoor aan te melden. Ben je op zoek naar inspiratie of de toolkit met flyers, logo’s en posters? Klik dan hier.

Meer weten?

Contact de expert

Caroline Blom

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.