Directie Rijkswaterstaat op bezoek bij TLN-lid Pot Verhuizingen/Logistiek

Op donderdag 30 mei is de directie van de Rijkswaterstaat afdeling Midden Nederland op bedrijfsbezoek geweest bij TLN-regiobestuurder Pot Verhuizingen/Logistiek. Op deze inspirerende locatie vond het reguliere overleg tussen de RWS directie en de ondernemersorganisaties TLN en evofenedex plaats.

Afgelopen maand was de afdeling van Noord-Holland van Rijkswaterstaat op bezoek bij De Waard Transport. Deze week was het de beurt van de afdeling Midden Nederland. Zij bezochten TLN-lid Pot Verhuizingen/Logistiek. Door deze reguliere bezoeken en overleggen houdt TLN nauwe banden met Rijkswaterstaat. In deze tijd met veel gepland en ongepland onderhoud aan het hoofdwegennet is dit extra belangrijk. Op de agenda van het overleg stonden dan ook de werkzaamheden in Midden Nederland voor 2024 en de verdere toekomst. Daarbij ging het onder andere over de werkzaamheden aan de Galecopperbrug, de A12 en de A27. Door als brancheorganisatie vroegtijdig betrokken te worden bij werkzaamheden, beperkingen en omleidingsroutes, kan er mee worden gedacht en goed over worden gecommuniceerd richting de achterban.

Naast een toelichting van hoofdingenieur-directeur Eric Diepstraten (RWS) en de directeur netwerkmanagement Marianne Nauta (RWS) over de infrastructuur, werd er door regiovoorzitter Mark Pot (Pot Verhuizingen/Logistiek) een presentatie gegeven over het familiebedrijf, de uitdagingen in de logistieke sector en de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast werd er een presentatie gegeven door Koninklijke Binnenvaart Nederland om ook de link met de vaarwegen te leggen. Wessel Deelstra (public affairs adviseur bij TLN) zegt over de bijeenkomst: ‘door deze gesprekken met de directie van Rijkswaterstaat kunnen we als logistieke sector duidelijk maken waar onze behoeftes liggen op het gebied van onderhoud, informatie en communicatie. Daarnaast denken we mee over oplossingen en planningen en hebben we het over logistiek specifieke onderwerpen zoals verzorgingsplaatsen.'

Meer weten?

Contact de expert

Team Public Affairs

Adviseurs