Terugblik op schooljaar 2022-2023: Veilig op Weg!

Met het ingaan van de vakantie voor regio Noord hebben nu alle basisschoolleerlingen in Nederland zomervakantie. TLN blikt met de campagne ‘Veilig op Weg!Blijf uit de dodehoek’ terug op een geslaagd schooljaar!

Het afgelopen jaar hebben we met onze Veilig op Weg vrachtauto maar liefst 130 scholen bezocht en aan ruim 7.000 leerlingen voorlichting gegeven over de gevaren van grote voertuigen en de dode hoek in het verkeer. We wensen iedereen een veilige zomervakantie toe en we zien jullie graag volgend schooljaar!

Veilig op Weg is een verkeersles die kinderen veilig en zelfstandig in het verkeer leert fietsen door ze bewust te maken van de dode hoek bij grote voertuigen. ‘Veilig op Weg!Blijf uit de dodehoek’ is een initiatief van Transport en Logistiek Nederland in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland. Wil je dat we volgend schooljaar ook bij jullie langskomen met onze mooie vrachtwagen?

Kijk dan voor meer informatie op www.veilig-op-weg.nl

Meer weten?

Contact de expert

Team communicatie

Communicatie adviseurs & medewerkers

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.