Tijd voor eindejaars verzekeringscheck

Het einde van het jaar komt er weer aan. Tijd om je verzekeringen te laten checken. TLN Verzekeringen biedt oplossingen dankzij samenwerkingen en collectiviteit waarmee jij als ondernemer je voordeel kunt doen. Je kunt een vrijblijvende afspraak maken met een adviseur.

Binnen ieder bedrijf verandert en regelmatig iets maar verzekeringen veranderen niet automatisch mee. Het einde van het jaar is daarom een goed moment om eens samen te kijken of alles nog goed geregeld is.

Ziek
Als medewerkers zich ziek melden, heb je meteen een uitdaging voor de planning en gaat de kostenteller lopen. TLN Verzekeringen heeft samen met Sectorinstituut Transport en Logistiek voor ondernemers binnen de sector een verzuimpakket ontwikkeld dat het hele verzuimtraject uit handen neemt. Bovendien zet het in op duurzame inzetbaarheid. Dat scheelt je tijd en hoge kosten.

Zorgverzekering met korting
Met de TLN Zorgcollectiviteit profiteer je als werkgever, en ook jouw werknemers, van de voordelen van de zorgverzekering van Zilveren Kruis. TLN Verzekeringen heeft in samenwerking met Zilveren Kruis goede afspraken gemaakt. Kijk voor alle informatie van deze verzekering, maar ook van alle andere verzekeringen op de website TLN Verzekeringen.

Meer informatie
Wil je persoonlijk meer informatie hebben, bel dan gerust met TLN Verzekeringen via 023-5202010.

Meer weten?

Contact de expert

Saskia Kraaijenoord