Maakt jouw bedrijfsrisico’s inzichtelijk

Risico’s horen onlosmakelijk bij het ondernemerschap. Voor een optimaal bedrijfsresultaat is het daarom belangrijk om goed onderscheid te maken tussen onnodige en onaanvaardbare bedreigingen én de risico’s die je zelf kan dragen of met een goede verzekeringsdekking gerust kunt nemen.

Waarom TLN Verzekeringen?

Goed risicobeheer gaat dus over veel meer dan verzekeringspolissen en premies. Het gaat over het vinden van een goede balans tussen het “zelf dragen”, “vermijden”, “verminderen” en “overdragen” van risico’s. Als we als branche een betere balans vinden en risico’s effectiever beheersen, nemen rendementen toe wordt toenemende onverzekerbaarheid in onze sector voorkomen.

Om dit aanzienlijke belang van individuele ondernemers en de sector als geheel te dienen, hebben TLN en Boval Assurantiën hun krachten gebundeld in TLN Verzekeringen. Gedegen kennis van de logistieke sector en jarenlange ervaring op het gebied van risicobeheer, helpen elke dag meer en meer transportondernemers bij het maken van de juiste afwegingen en optimale keuzes. Hiervoor werken we bovendien samen met betrouwbare partners uit de verzekeringswereld en krachtige instanties als het Sectorinstituut Transport en Logistiek.

Maar ondanks het gegeven dat we met elkaar een groter belang delen, is geen ondernemer hetzelfde en verloopt geen bedrijfsproces identiek. Daarom staan jij als ondernemer en jouw bedrijf centraal voor TLN Verzekeringen. Alleen met jou als ondernemer stevig aan het stuur vinden we het optimale pakket aan producten en diensten voor jouw onderneming. Bij TLN Verzekeringen ben je van harte welkom voor:

Een gedegen en vrijblijvende inventarisatie van jouw risico’s en overzicht van de mogelijkheden hier nog slimmer mee om te gaan

Preventieve dienstverlening. Bijvoorbeeld rijvaardigheidstrainingen (fysiek en online), effectieve manieren om verzuim te reduceren of partners die helpen faalkosten te reduceren door meer rust in de operatie te brengen.

Advisering en inkoop van beste en volledig op de sector toegespitste verzekeringsdekkingen, denk aan:

  • Motorrijtuigen- en wagenparkverzekeringen
  • Transportverzekeringen
  • Brand- en technische verzekeringen
  • Cybercrimedekkingen en voorzieningen
  • Aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Zakelijke rechtsbijstandverzekeringen
  • Arbeidsongeschiktheidsoplossingen (aov-dekkingen)
  • Collectieve ongevallenverzekering
  • Ziekteverzuimverzekering
  • Ziektekostenverzekeringen

TLN-tarief

TLN Verzekeringen is exclusief beschikbaar voor TLN-leden. Ga voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten naar tlnverzekeringen.nl.

Ben je nog geen TLN-lid? Ontdek hier alle voordelen van het lidmaatschap. Profiteer bijvoorbeeld van handige voorbeeldcontracten, extra kennis, handige tools en nog veel meer!

Informatie aanvragen 

Wil je meer informatie over TLN Verzekeringen en de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan via onderstaande formulier contact op met een van onze adviseurs.

Meer weten?

Contact de expert

Geralda Brunsman

Coördinator relatiebeheer, producten en diensten