TLN Benchmark: direct inzicht in je bedrijfsvoering

Voor ondernemers zijn kosten, opbrengsten en concurrentie belangrijk. TLN Benchmark is een nieuw product dat transportondernemers hierin direct inzicht geeft. Een resultaat van een nieuwe samenwerking van TLN met Alfa Accountants en Adviseurs.

Als transportondernemer zit je vast en zeker met vragen over de dagelijkse bedrijfsvoering. ‘Hoe zit het met de kosten? Zijn deze niet te hoog? Hoe doen anderen het? Wat kan beter? Kunnen belastingen, crediteuren en personeel op tijd betaald worden?’ De TLN Benchmark geeft alles weer in één tool. Je weet als ondernemer direct hoe je ervoor staat, waardoor je goede, gefundeerde en toekomstgerichte beslissingen kan nemen.

Stuurinformatie

TLN Benchmark is een nieuw product dat TLN in samenwerking met Alfa Accountants en Adviseurs ontwikkeld heeft. Roland Bulder, manager Ledenservice bij TLN: ‘Ondernemers zijn steeds kritischer en willen realtime inzicht in hun bedrijf. Door de samenwerking met Alfa en de ontwikkeling van de TLN Benchmark krijgen onze leden stuurinformatie voor een gezonde toekomst.’

Wat is Alfa?

Alfa is met meer dan 350 transportondernemers als klant gespecialiseerd in de sector transport en logistiek. Opgericht door en voor ondernemers en al meer dan 75 jaar actief. Met 33 vestigingen en ruim 950 medewerkers biedt Alfa (lokaal) ondersteuning op het gebied van accountancy, belastingen, juridische zaken, salaris en personeel, subsidies, bedrijfsadvisering, financiële dienstverlening en alles wat daarmee verband houdt.

Meer informatie

Vindt u het ook tijd om beter inzicht te krijgen in de belangrijke gegevens en cijfers van uw bedrijfsvoering en van uw concurrentiekracht? Kijk voor meer informatie op https://www.alfa.nl/tlnbenchmark.

Meer weten?

Contact de expert

Roger van Straaten

Beleidsadviseur