TLN in podcast over toekomst mobiliteit in Nederland

TLN-voorzitter Elisabeth Post werkte onlangs mee aan een podcast van de mobiliteitsalliantie. TLN maakt onderdeel uit van deze alliantie, samen met 24 andere partijen op het gebied van mobiliteit in Nederland. Samen met de overheid wil de mobiliteitsalliantie ervoor zorgen dat Nederland letterlijk in beweging blijft. De podcast is nu te beluisteren.

De podcast gaat over de toekomst van mobiliteit en hoe het mobiliteitsbeleid er vroeger uitzag in Nederland. In deze aflevering spreekt presentator Ewout de Bruijn met demissionair minister Mark Harbers van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Ook Marga de Jager, CEO van de ANWB en voorzitter van de Mobiliteitsalliantie schuift aan, net als dus Elisabeth Post van TLN en Jaap Bierman, CEO van HTM en bestuurslid van OV NL.

De podcast zoomt onder andere in op de kernpunten uit het Deltaplan 2035. Het plan dat kan bijdragen aan oplossingen voor het volgende kabinet om de bereikbaarheid van woningen, werk, zorg, onderwijs en recreatie te behouden en verbeteren. Wat is het belangrijkste dat opgepakt moet worden door het volgende kabinet? Wat wordt verwacht van de burger? En hoe zit het eigenlijk met betaalbaarheid? Dit en meer komt aan bod.

Nieuwsgierig? Beluister de podcast hier.

Meer weten?

Contact de expert

Team communicatie

Communicatie medewerkers & adviseurs

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.