TLN werkt samen met MKB Advies Partners

Veranderingen in de transportbranche vinden dagelijks plaats. Bedrijven hebben last van groeipijnen en ondernemers staan in toenemende mate voor de keuze van de koop of verkoop van een bedrijf. Om de aangesloten leden te ondersteunen bij bedrijfswaarderingen en het proces van een bedrijfsovername is TLN een samenwerking aangegaan met MKB Advies Partners.

Specialistische adviseurs

MKB Advies Partners is een adviesbureau voor en door ondernemers en is verbonden aan diverse brancheorganisaties. De specialistische adviseurs van MKB Advies Partners zijn dagelijks actief in het adviseren en coachen van ondernemers bij knel- en kantelpunten in hun bedrijf, bij het verkrijgen van een passende bedrijfsfinanciering of bij het realiseren van een bedrijfsovername. Meer informatie is te vinden op: www.mkbap.nl.

Ledenvoordeel

Voor hulp bij het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering, bij het uitvoeren van een bedrijfswaardering en/of advies en begeleiding bij een bedrijfsovername, kunnen de leden een direct beroep doen op MKB Advies Partners. Vanzelfsprekend is een oriënterend gesprek met een specialist (in je eigen regio) vrijblijvend, kosteloos en vertrouwelijk. TLN-leden ontvangen een ledenvoordeel van 10% korting.

Informeer bij je TLN relatiebeheerder of leg direct contact met MKB Advies Partners via 085 06 04 700 of info@mkbap.nl

MKB Advies Partners BV
drs. Paul Overwater 06-24324455 paul.overwater@mkbap.nl
Esther Warmerdam 085-0604700 esther.warmerdam@mkbap.nl

Meer weten?

Contact de expert

Team Ledendesk

TLN Adviseurs