Transportbedrijf te koop

TLN helpt leden via deze rubriek met bedrijfsovername of verkoop van het bedrijf. Voor één van onze leden, een transportbedrijf in Zuid West Nederland wordt een overname partij gezocht.

Meer informatie over het te koop aangeboden bedrijf:

  • Activiteiten: Gekoelde opslag en transport van AGF-producten in de Benelux. Het bedrijf heeft een sterke positie in de distributie naar retailers.
  • Medewerkers en materieel: Er wordt gewerkt met ca. 35 medewerkers en het wagenpark bestaat uit ca. 20 auto’s en ca. 30 koelers.
  • Indicatie financials 2022: Omzet EUR 7,6 mln, winst na VpB EUR 0,5 mln, EBITDA EUR 1,1 mln.
  • Soort transactie: Het betreft een aandelentransactie.
  • Onroerend Goed: Het warehouse is gehuurd. Overname van de huurverplichtingen is onderdeel van de transactie.
  • De benodigde betrokkenheid van de huidige ondernemer t.b.v. een goede overdracht zal onderling overlegd worden.

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in dit bedrijf en wil je meer informatie? Bel naar TLN servicepartner Claassen, Moolenbeek & Partners, Richard Boonman, richard.boonman@cmenp.nl, 06-12021498.

TLN wil leden helpen om een bedrijf aan te kopen of een bedrijf te verkopen. Door de onafhankelijke en vertrouwelijke rol van TLN kunnen we leden helpen de eerste stappen hierin te nemen. TLN heeft drie servicepartners geselecteerd die gespecialiseerd zijn in Transport & Logistiek. Zij kunnen optimaal de belangen van een bedrijf behartigen en het proces te begeleiden om een overname succesvol te maken. Wil je meer weten over bedrijfsaankoop of -verkoop, dan kun je contact opnemen met Sjors Jepkema (gjepkema@tln.nl).

Meer weten?

Contact de expert

Team ledenvoordeel

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.