Transportbedrijf te koop

TLN helpt leden via deze rubriek met bedrijfsovername of verkoop van het bedrijf. Voor één van onze leden, een transportbedrijf in Oost-Nederland, wordt een overnamepartij gezocht.

Meer informatie over het te koop aangeboden bedrijf.

  • Activiteiten: Stukgoedvervoer door heel Nederland voor een aantal goed gespreide stabiele en vaste klanten. Beschikt over eigen kantoor en opslagpand in het oosten van het land.
  • Medewerkers: Er wordt inclusief de directie gewerkt met 25 medewerkers.
  • Indicatie financials: Omzet € 3,7 mln. Winst voor VpB € 800K.
  • Onroerend goed: Het onroerend goed is eigendom van de verkoper. Zowel koop als huur zijn bespreekbaar.
  • Soort transactie: Het betreft een combinatie van een aandelentransactie en een activatransactie v.w.b. het transportmaterieel.
  • Indicatieve vraagprijs. Deze bedraagt voor de aandelen en activa € 4,2 mln.
  • Betrokkenheid verkoper: De benodigde betrokkenheid t.b.v. een goede overdracht zal onderling overlegd worden.

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in dit bedrijf en wil je meer informatie? Bel naar TLN servicepartner Claassen, Moolenbeek & Partners, Richard Boonman, Richard.boonman@cmenp.nl, 06-12021498

TLN wil leden helpen om een bedrijf aan te kopen of een bedrijf te verkopen. Door de onafhankelijke en vertrouwelijke rol van TLN kunnen we leden helpen de eerste stappen hierin te nemen. TLN heeft drie servicepartners geselecteerd die gespecialiseerd zijn in Transport & Logistiek. Zij kunnen optimaal de belangen van een bedrijf behartigen en het proces te begeleiden om een overname succesvol te maken. Wil je meer weten over bedrijfsaankoop of -verkoop, dan kun je contact opnemen met Geralda Brunsman gbrunsman@tln.nl.

Meer weten?

Contact de expert

Geralda Brunsman

Coördinator relatiebeheer, producten en diensten

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.