Transportbedrijf te koop

In deze nieuwe rubriek helpt TLN leden met het vraagstuk bedrijfsovername of verkoop. Leden benaderen TLN regelmatig met de vraag of wij via ons netwerk geschikte kandidaten kennen die mogelijk een transportbedrijf willen overnemen. Via de TLN nieuwsbrief en met hulp van onze partners helpen we leden om een geschikte koper te vinden.
Vandaag een transportonderneming in de Randstad die zich met 30 werknemers richt op specifieke transportopdrachten en (in mindere mate) koeriersopdrachten.

Meer informatie over het te koop aangeboden bedrijf:

  • een multidisciplinaire transportonderneming die beschikt over uiteenlopende transportmiddelen;
  • dedidated transport en verzorging van logistieke oplossingen voor diverse (internationale) opdrachtgevers in uiteenlopende branches;
  • circa 30 medewerkers; voertuigen merendeel in eigendom; deel voertuigen onder leasecontract;
  • centraal gelegen in de Randstad met een gehuurde bedrijfslocatie;
  • de omzet is de afgelopen jaren gegroeid naar ruim € 3.075.000 in 2021. De EBITDA-marge bedraagt circa 7%;
  • de onderneming beschikt over de juiste vergunningen voor de uitvoering van de werkzaamheden en heeft een solide trackrecord met voldoende (nieuwe) marktmogelijkheden in de nabije toekomst.

… is op zoek naar:

een strategische marktspeler om de huidige en toekomstige bedrijfsactiviteiten over te nemen. De huidige eigenaar is bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan de opvolger. Het betreft een 100% aandelentransactie.

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in dit bedrijf en wil je meer informatie? Bel naar TLN servicepartner MKB advies partners 085 – 0604700 of mail naar ondernemen@mkbap.nl

TLN wil leden helpen om een bedrijf aan te kopen of een bedrijf te verkopen. Door de onafhankelijke en vertrouwelijke rol van TLN kunnen we leden helpen de eerste stappen hierin te nemen. TLN heeft drie servicepartners geselecteerd die gespecialiseerd zijn in Transport & Logistiek. Zij kunnen optimaal de belangen van een bedrijf behartigen en het proces te begeleiden om een overname succesvol te maken. Wil je meer weten over bedrijfsaankoop of -verkoop, dan kun je contact opnemen met Sjors Jepkema (gjepkema@tln.nl).

Meer weten?

Contact de expert

Team ledenvoordeel

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.