Transportbedrijf te koop

TLN helpt leden via deze rubriek met bedrijfsovername of verkoop van het bedrijf. Voor een van onze leden, een transportbedrijf in het westen van Nederland wordt een overname partij gezocht.

Meer informatie over het te koop aangeboden bedrijf:

  • Activiteiten: Distributie van een breed assortiment aan producten (onder meer levensmiddelen en bouw,) grotendeels in Nederland en voor een beperkt deel in België en Duitsland. Meest langdurige samenwerkingen met logistieke dienstverleners als opdrachtgever.
  • Medewerkers en materieel: Er wordt inclusief de directie gewerkt met ca. 40 medewerkers. Het wagenpark bestaat uit circa 35 auto’s.
  • Indicatie financials 2022: Omzet EUR 5,5 mln, genormaliseerde winst voor VpB EUR 250K. Genormaliseerde EBITDA-marge 10%.
  • Soort transactie: Overdracht zal plaatsvinden in de vorm van een activatransactie.
  • Betrokkenheid verkoper: De benodigde betrokkenheid t.b.v. een goede overdracht zal onderling overlegd worden, waarbij de verkoper bereid is voor langere tijd aan het bedrijf verbonden te blijven.

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in dit bedrijf en wil je meer informatie? Bel naar TLN servicepartner Claassen, Moolenbeek & Partners, Richard Boonman, richard.boonman@cmenp.nl, 06-12021498

TLN wil leden helpen om een bedrijf aan te kopen of een bedrijf te verkopen. Door de onafhankelijke en vertrouwelijke rol van TLN kunnen we leden helpen de eerste stappen hierin te nemen. TLN heeft drie servicepartners geselecteerd die gespecialiseerd zijn in Transport & Logistiek. Zij kunnen optimaal de belangen van een bedrijf behartigen en het proces te begeleiden om een overname succesvol te maken. Wil je meer weten over bedrijfsaankoop of -verkoop, dan kun je contact opnemen met Sjors Jepkema (gjepkema@tln.nl).

Meer weten?

Contact de expert

Team ledenvoordeel

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.