Transportbedrijf te koop

TLN helpt leden via deze rubriek met bedrijfsovername of verkoop van het bedrijf. Voor een van onze leden, een transportbedrijf in Limburg wordt een overname partij gezocht.

Meer informatie over het te koop aangeboden bedrijf:

  • Het bedrijf is gevestigd in Limburg.
  • De activiteiten bestaan grotendeels uit distributievervoer en voor ca. 10% uit verhuisactiviteiten.
  • Er wordt naast de eigenaar gewerkt met 9 medewerkers.
  • Het bedrijf beschikt over 11 auto’s en intern transportmaterieel.
  • Indicatie financials: omzet Ca EUR 1.000k, genormaliseerde winst voor VPB EUR 75k.
  • Het onroerend goed (1.500 m2) kan worden gekocht gehuurd of opgezegd.
  • Aandelen of en activatransactie zijn beide mogelijk.
  • De huidige eigenaar is bereid tijdelijk en/of parttime aan het bedrijf verbonden te blijven, om binding met medewerkers en opdrachtgevers goed over te dragen.

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in dit bedrijf en wil je meer informatie? Bel naar TLN servicepartner Claassen, Moolenbeek & Partners, Richard Boonman, richard.boonman@cmenp.nl, 06-12021498

TLN wil leden helpen om een bedrijf aan te kopen of een bedrijf te verkopen. Door de onafhankelijke en vertrouwelijke rol van TLN kunnen we leden helpen de eerste stappen hierin te nemen. TLN heeft drie servicepartners geselecteerd die gespecialiseerd zijn in Transport & Logistiek. Zij kunnen optimaal de belangen van een bedrijf behartigen en het proces te begeleiden om een overname succesvol te maken. Wil je meer weten over bedrijfsaankoop of -verkoop, dan kun je contact opnemen met Sjors Jepkema (gjepkema@tln.nl).

Meer weten?

Contact de expert

Team ledenvoordeel

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.