Transportbedrijf te koop

TLN helpt leden via deze rubriek met bedrijfsovername of verkoop van het bedrijf. Voor een van onze leden, een transportbedrijf in het oosten van het land wordt een overname partij gezocht.

Meer informatie over het te koop aangeboden bedrijf:

  • Het bedrijf is gelegen in het Oosten van Nederland nabij diverse uitvalswegen.
  • De activiteiten bestaan uit op- en overslag en transport van stukgoed, grotendeels in Nederland.
  • Het bedrijf heeft een goede positie in voornamelijk bouwgerelateerd vervoer.
  • Inclusief directie wordt er gewerkt met circa 25 medewerkers, waarvan ca. 20 chauffeurs.
  • Het wagenpark met circa 20 euro 6 auto’s is goed op orde.
  • Indicatie financials: omzet >3,5 mln, Winst voor VpB > 0,8 mln.
  • Het onroerend goed kan worden gekocht of gehuurd.
  • De transactie betreft een combinatie van aandelen en activatransactie v.w.b. het materieel. De indicatieve vraagprijs voor aandelen en activa bedraagt Eur 5 mln.

Meer informatie?
Ben je geïnteresseerd in dit bedrijf en wil je meer informatie? Bel naar TLN servicepartner Claassen, Moolenbeek & Partners, Richard Boonman, richard.boonman@cmenp.nl, 06-12021498.

TLN wil leden helpen om een bedrijf aan te kopen of een bedrijf te verkopen. Door de onafhankelijke en vertrouwelijke rol van TLN kunnen we leden helpen de eerste stappen hierin te nemen. TLN heeft drie servicepartners geselecteerd die gespecialiseerd zijn in Transport & Logistiek. Zij kunnen optimaal de belangen van een bedrijf behartigen en het proces te begeleiden om een overname succesvol te maken. Wil je meer weten over bedrijfsaankoop of -verkoop, dan kun je contact opnemen met Sjors Jepkema (gjepkema@tln.nl).

Meer weten?

Contact de expert

Team ledenvoordeel

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.