Transportbedrijf te koop

TLN helpt leden via deze rubriek met bedrijfsovername of verkoop van het bedrijf. Vandaag een gerenommeerde transportonderneming op het gebied van autotransport door geheel Nederland en Europa.

Meer informatie over het te koop aangeboden bedrijf:

  • Gelegen in de noordelijke helft van Nederland
  • De bedrijfslocatie is gehuurd; voorzetting van de bedrijfsactiviteiten op de locatie vormt geen verplicht onderdeel van de bedrijfsovername
  • De onderneming beschikt over de juiste vergunningen voor de uitvoering van de werkzaamheden
  • Er zijn 7 werknemers actief
  • Een deel van de voertuigen is geleased, de rest is in eigendom
  • De onderneming kenmerkt zich door een ‘lean’ aansturing. De DGA heeft een beperkte arbeidsinspanning per week.
  • De omzet is groeiende in de afgelopen jaren. In 2021 is een omzet gerealiseerd van ruim € 1.600.000

… is op zoek naar:

een strategische marktspeler om de huidige en toekomstige (niche)bedrijfsactiviteiten over te nemen. De huidige eigenaar is bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan de opvolger. Het betreft een activatransactie. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst komt meer informatie beschikbaar.

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in dit bedrijf en wil je meer informatie? Bel naar TLN servicepartner MKB advies partners 085 – 0604700 of mail naar ondernemen@mkbap.nl.

TLN wil leden helpen om een bedrijf aan te kopen of een bedrijf te verkopen. Door de onafhankelijke en vertrouwelijke rol van TLN kunnen we leden helpen de eerste stappen hierin te nemen. TLN heeft drie servicepartners geselecteerd die gespecialiseerd zijn in Transport & Logistiek. Zij kunnen optimaal de belangen van een bedrijf behartigen en het proces te begeleiden om een overname succesvol te maken. Wil je meer weten over bedrijfsaankoop of -verkoop, dan kun je contact opnemen met Sjors Jepkema (gjepkema@tln.nl).

Meer weten?

Contact de expert

Team ledenvoordeel

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.