Transportbedrijf te koop

TLN helpt leden via deze rubriek met bedrijfsovername of verkoop van het bedrijf. Vandaag een transport- annex verhuisbedrijf met 11 medewerkers in Zuidoost-Nederland.

Meer informatie over het te koop aangeboden bedrijf

  • Bedrijfsactiviteiten: transport + opslag (83%), opslag particulieren (1%) en bedrijfs- en particuliere verhuizingen (16%)
  • 11 auto’s en intern transportmaterieel
  • 11 medewerkers (inclusief eigenaar)
  • Omzet: circa 1.000.000 euro / genormaliseerde winst: circa 85.000 euro
  • Onroerend goed ter grootte van 1.500 m2 vloeroppervlakte en 10 meter hoog, ten behoeve van opslag voor zowel transport- als verhuisklanten
  • Koop, huur of opzegging huur van het onroerend goed mogelijk
  • Aandelen- of activatransactie zijn beide mogelijk
  • De huidige eigenaar is bereid om tijdelijk en/of parttime aan het bedrijf verbonden te blijven om de binding met de medewerkers en opdrachtgevers goed over te dragen aan de nieuwe eigenaar

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in dit bedrijf en wil je meer informatie? Bel naar TLN servicepartner Claassen, Molenbeek & Partners, Richard Boonman, 06 12 02 14 98 of mail naar: richard.boonman@cmenp.nl.

Leden benaderen TLN regelmatig met de vraag of wij via ons netwerk geschikte kandidaten kennen die mogelijk een transportbedrijf willen overnemen. Via de TLN nieuwsbrief en met hulp van onze partners helpen we leden om een geschikte koper te vinden. Door de onafhankelijke en vertrouwelijke rol van TLN kunnen we leden helpen de eerste stappen hierin te nemen. TLN heeft drie servicepartners geselecteerd die gespecialiseerd zijn in Transport & Logistiek. Zij kunnen optimaal de belangen van een bedrijf behartigen en het proces te begeleiden om een overname succesvol te maken. Wil je meer weten over bedrijfsaankoop of -verkoop, dan kun je contact opnemen met Sjors Jepkema (gjepkema@tln.nl).

Meer weten?

Contact de expert

Team ledenvoordeel

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.