Uitnodiging webinars gemeenteraadsverkiezingen

Op 1 maart organiseren TLN, evofenedex, VNO-NCW West, Bouwend Nederland en Koninklijke Metaalunie twee regionale webinars in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen. Tijdens deze webinars staan belangrijke thema’s centraal zoals de inrichting van ruimte en leefomgeving, stadsdistributie en mobiliteit, energietransitie en de herstelagenda economie.

Elk thema wordt ingeleid door een ondernemer uit de regio. Kandidaat-raadsleden uit de verschillende gemeenten zijn uitgenodigd om aan de hand van een aantal stellingen, onder professionele begeleiding van gespreksleider Servaz van Berkum, vervolgens met elkaar van gedachten te wisselen over deze thema’s.

Webinar gemeenten Zuid-Holland

Dinsdag 1 maart 2022 van 15.15 tot 16.00 uur
Meld je hier aan om het webinar te volgen.

Webinar gemeenten Noord-Holland

Dinsdag 1 maart 2022 van 16.15 tot 17.00 uur
Meld je hier aan om het webinar te volgen.

Meer weten?

Contact de expert

Team communicatie

Communicatie medewerkers & adviseurs

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.