Vloggen met de voorzitter van de RAI Vereniging

Veilig op Weg, een initiatief van TLN, in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, is dé verkeerscampagne over de dode hoek. Vloggers Firy en Milo waren dit keer op bezoek bij de RAI Vereniging in Amsterdam.

Veilig op Weg kan niet bestaan zonder haar sponsoren. Daarom wordt er graag aandacht besteed aan de verschillende organisaties en bedrijven die de verkeerslessen mogelijk maken. RAI Vereniging is een belangrijke sponsor van de campagne en bood Firy en Milo toneel voor de nieuwe vlog.

RAI Vereni​​ging

“We fietsen steeds meer en langer. Jong en oud. Dat is goed nieuws, maar al die extra fietsers brengen ook risico’s in het verkeer met zich mee. Zeker voor jongeren die gevaren vaak anders inschatten of nog onvoldoende herkennen. Het aantal gevaarlijke situaties en ongevallen met de dode hoek kunnen dankzij Veilig op Weg verder omlaag. Maar dat vraagt blijvende aandacht en blijvende steun, ook van de truckfabrikanten verenigd binnen RAI Vereniging”, aldus voorzitter Steven van Eijck.​​

Over Veilig ​​​​op Weg

  • ​Meer weten over Veilig op Weg? Neem dan vooral een kijkje op de website​.
  • ​De avonturen van Firy en Milo zijn ook te volgen op Instagram en Facebook. Daar worden ook regelmatig leuke quizzes, weetjes en nieuwtjes gepost.

Meer weten?

Contact de expert

Team Sector en Beleid

Adviseurs