Welkom op de nieuwe website van TLN!

Vanaf vandaag ben jij als TLN-lid of stakeholder van harte welkom op het nieuwe tln.nl. De website is geheel vernieuwd en biedt bezoekers nu nóg meer toegevoegde waarde. We noemen dat: van goed naar beter. Lees hier de 5 redenen waarom tln.nl onmisbaar is voor elke ondernemer, professional en stakeholder werkzaam in de logistieke- en transportsector.

Een animatie over de vernieuwingen op tln.nl

1. Betere toegang tot kennis 

Als bezoeker van tln.nl had en heb je toegang tot actuele en relevante thema’s en dossiers. Op de nieuwe website is het als ingelogde gebruiker mogelijk om thema’s en dossiers te volgen. Op deze manier ontstaat niet alleen een gepersonaliseerde homepagina, maar krijg je ook relevante dossierupdates in je mailbox.

Om te zien hoe het werkt kijk op: www.tln.nl/kennis

2. Beter (online) verbinden

TLN-leden ontmoeten elkaar in het werkveld, maar met de komst van de nieuwe website kan dit ook online. De leden die actief zijn als Kleine Transport Ondernemer (KTO) starten samen met de SHEQ-managers een eerste pilot. Later volgt de rest van de leden.

Voor meer informatie kijk op: www.tln.nl/community

3. Beter en sneller in contact met de juiste specialist

Als ondernemer wil je zo snel mogelijk antwoord op je vraag. TLN is een organisatie vol specialisten die van meerwaarde kunnen zijn voor jouw onderneming. In het centrum van de contacten tussen jou als ondernemer en TLN staat de ledendesk. Op het nieuwe TLN is beter zichtbaar wie de specialisten op elk vakgebied bij TLN zijn. Iedere pagina is gekoppeld aan een team of persoon.

Om te zien hoe het werkt kijk op de kennispagina. www.tln.nl/kennis

4. Betere zoekfunctie

Op het nieuwe tln.nl is de zoekmachine verbeterd ten opzichte van de oude site. Zoeken kan op verschillende soorten content. Om te zien hoe het werkt, kijk je op: www.tln.nl/zoeken

5: Betere mobiele ervaring

Bezoek je tln.nl via een mobiel apparaat, zoals een mobiele telefoon of een tablet, dan kun je ervoor kiezen de website op te slaan op je startscherm. De website is zo ingericht dat hij werkt als een app. Zo heb je ook onderweg altijd en overal snel toegang tot alle informatie die je nodig hebt.

Om te zien hoe het werkt bekijk deze pagina met een uitleg.

Maak een account aan & profiteer van alle voordelen!

Om optimaal gebruik te kunnen maken van alle voordelen van het nieuwe tln.nl is het belangrijk om een account aan te maken. Zo krijg je als TLN-lid, bezoeker of stakeholder toegang tot specifieke informatie op een afgesloten website-onderdeel. Bekijk voor meer informatie de onderstaande animatie of het uitlegfilmpje.

TLN wenst je veel plezier en inspiratie op het nieuwe tln.nl. Heb je vragen of feedback? Laat het ons dan weten via redactie@tln.nl.

Bekijk de video en krijg een rondleiding op het vernieuwde tln.nl.

Meer weten?

Contact de expert

Team communicatie

Communicatie medewerkers & adviseurs

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.