TLN Relatietabel postcodegebieden en zero-emissiezones

In de TLN-relatietabel zijn zero-emissiezones en postcodegebieden gekoppeld.

Waarom de TLN Relatietabel postcodegebieden en zero-emissiezones?

De TLN-relatietabel maakt inzichtelijk of een rit door een zero-emissiezone gaat zodat hierop de voertuigplanning kan worden aangepast. Voor postcodegebieden die gedeeltelijk in een zero-emissiezone vallen, is een verfijning op adresniveau in de tabel opgenomen. De tabel wordt zo’n vier keer per jaar geactualiseerd omdat de verwachting is dat er de komende jaren nog zero-emissiezones bijkomen en definitieve grenzen van zero-emissiezones mogelijk kunnen afwijken van de op dit moment bekende gepubliceerde grenzen. Een aantal steden heeft al wel aangekondigd een zero-emissiezone in te gaan stellen, maar daarvan de (conceptuele) grenzen nog niet gepubliceerd. In de TLN-relatietabel zijn deze zogeheten ‘preliminary zones’ buiten beschouwing gelaten.

TLN-korting

TLN-leden ontvangen gratis en automatisch updates. Niet-leden kunnen de tabel en updates ontvangen voor € 75,- ex btw per jaar per onderneming – klik hier voor de gebruikersovereenkomst. Lees hier de gebruikersvoorwaarden.

Informatie aanvragen & aanmelden

De TLN-relatietabel is op te vragen via het aanvraagformulier.

Dit veld hoef je niet in te vullen bij het aanvragen van het boek met landeninformatie.Meer weten?

Contact de expert

Anne-Marie Nelck

Clustermanager distributie

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.