Dé online routeplanner voor de logistieke sector

Een goed geplande route zorgt voor lagere kosten en duidelijkheid. De TLNplanner is dé online routeplanner voor de logistieke sector. Met dit unieke routeplanningsprogramma berekenen vervoerders, verladers en opdrachtgevers exact de routes voor vracht- en bestelauto’s. Daarnaast zijn er allerlei andere extra functionaliteiten beschikbaar zoals tolberekening door heel Europa, berekenen van kosten per rit, CO2 uitstoot per rit en zichtbaarheid van milieuzones.

Waarom de TLN Planner?

De TLN Planner maakt routeplanning en -optimalisatie snel, eenvoudig en overal toegankelijk. Zo beschik je altijd over de meest actuele informatie. De TLN Planner staat in de transportsector te boek als hét gestandaardiseerde systeem voor de berekening van afstanden. Dit maakt een einde aan discussies met vervoerders en verladers over kilometerdeclaraties.

TLN-korting

Leden van TLN betalen 465 euro voor de internetversie (niet-leden betalen 900 euro). Voor extra licenties geldt een kortingsstaffel. Je kunt de TLN Planner 15 dagen gratis testen. Ga voor meer informatie of het aanvragen van een gratis proefaccount naar tlnplanner.nl.

Informatie aanvragen

Heb je vragen of wil je extra informatie ontvangen over de TLN Planner? Vul dan onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

ICT-advies en projectmanagement

Over de juiste ICT beschikken is erg belangrijk. TLN heeft contact met verschillende experts die u mogelijk kunnen ondersteunen. Voor meer informatie neem contact op met info@tln.nl

Meer weten?

Contact de expert

Team Ledendesk

TLN Adviseurs