Pensioenen

Leer in een halve dag alles over de pensioenregeling en de toepassing hiervan in het beroepsgoederenvervoer.

Inhoud

Op welke leeftijd kan een medewerker volledig met pensioen? Wat zijn de mogelijkheden om gedeeltelijk eerder met pensioen te gaan? Welke invloed heeft de zwaarwerkregeling (RVU-regeling) daarop? Mag je een (gedeeltelijk) gepensioneerde weer in dienst nemen? En moet je dan nog premie betalen?

Tijdens de workshop Pensioenen krijg je op al deze vragen antwoord. Daarnaast wordt ingegaan op hoe pensioen wordt opgebouwd en wordt het Uniform Pensioenoverzicht toegelicht. Ook wordt ingezoomd op de overige flexibiliseringsmogelijkheden van de pensioenregeling (hoog/laag, uitruil van pensioensoorten). Tenslotte zal het pensioendashboard worden gedemonstreerd.

Pensioenconsulenten van het Pensioenfonds Vervoer verzorgen de workshop. Omdat we werken met kleine groepen kun je veel vragen stellen en ingaan op actuele ontwikkelingen. In een halve dag ben je helemaal op de hoogte van alles wat met pensioenen te maken heeft.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de pensioenregeling in het beroepsgoederenvervoer. Heb je de workshop eerder gevolgd, maar wil je je kennis opfrissen? Dan ben je ook van harte welkom.

Investering

Wij bieden deze workshop kosteloos aan voor SOOB-afdragende bedrijven.

Meer weten?

Contact de experts

Krista Waleboer

Organisatie en planning opleidingen

Mariska den Boef

Adviseur Opleiding en ontwikkeling

Linda Waasdorp

Adviseur Opleiding en ontwikkeling

Heb je als lid een vraag voor een van onze experts? Neem contact op!

Vragen waar je het antwoord zo 1,2,3 niet op weet? Of twijfel je ergens misschien over? Ons team van de Ledendesk zit dagelijks klaar om al je vragen te beantwoorden of je door te verwijzen naar een specialist via 088-4567567 of per mail via info@tln.nl.