Boetes voorkomen met TLN Tachoweb

TLN Tachoweb biedt transportondernemers een volledig inzicht in hun tachograafadministratie. Belangrijk, want daarmee zijn hoge boetes, bijvoorbeeld voor het ontbreken van data, eenvoudig te voorkomen.

Met TLN Tachoweb zijn de tachograafgegevens van de eigen bestuurders eenvoudig uit te lezen. In een helder overzicht is vervolgens snel en duidelijk te zien of alle verplichte gegevens aanwezig zijn. Is dit onverhoopt niet het geval, dan biedt een tijdige constatering de kans om veel gegevens alsnog beschikbaar te krijgen.

Direct effect

Dat TLN Tachoweb direct effect sorteert, blijkt uit een recent praktijkvoorbeeld. Met het dankzij TLN Tachoweb verkregen inzicht slaagde een transportondernemer, met 25 voertuigen op de weg, erin om in een halfjaar tijd het aantal overtredingen terug te brengen met 22,2%. Hier zaten ook flink wat zware overtredingen tussen, met het grootste risico op de hoogste boetes.

Overtuigd van meerwaarde

Erik Busser is consultant bij TLN en maakte al veel transportondernemers vertrouwd met TLN Tachoweb. Hij stelt: ‘Als ze TLN Tachoweb hebben ervaren, zijn ze direct overtuigd van de meerwaarde. Ze zien niet alleen snel waar de overtredingen zitten, ook tonen overzichtelijke rapporten maandelijks hoe ze het doen. Zo verbeteren ze hun prestatie en minimaliseren ze tegelijkertijd het risico op hoge boetes'.

Meer weten over TLN Tachoweb? Klik dan hier.

Meer weten?

Contact de expert

Erik Busser

Consultant