DSC05882

TLN Tachoweb

Voor een feilloos tachograaf beheer

Je wilt als transportondernemer graag overzicht hebben over de rij- en rusttijden van je chauffeurs. Door fouten of gebreken in je tachograafadministratie loop je het risico op hoge boetes. TLN biedt nu TLN Tachoweb aan, een systeem je inzicht hebt in je totale tachograafadministratie.

Waarom is dat overzicht zo belangrijk?

Als goed werkgever wil je dat je chauffeurs zich houden aan de rij- en rusttijden. En je wil daar zicht op hebben, op alle onderdelen van de tachograaf administratie. Onvolledigheid of fouten in je gegevensbeheer wil je voorkomen. Ook omdat je bij controle niet tegen een boete wil aanlopen. Want die kunnen flink zijn.

Helder overzicht

Met TLN Tachoweb kun je alle tachograafgegevens van je bestuurders snel en eenvoudig uitlezen. In een helder overzicht kun je zien of alle verplichte gegevens aanwezig zijn. Een analyse die duidelijk maakt of de chauffeurs alle gegevens, alle rij- en rusttijden op een goede manier hebben bijgehouden is snel gemaakt.

Cursus voor chauffeurs

Als aanvulling op TLN Tachoweb biedt TLN u ook de mogelijkheid om uw chauffeurs een cursus te laten volgen waarin ze leren hoe ze de rij- en rusttijden op de juiste manier met de tachograaf kunnen  bijhouden.

Kosten

De kosten van TLN Tachoweb worden berekend via een maandelijks abonnement op basis van het aantal voertuigen dat deelneemt aan TLN Tachoweb. Meer informatie? Stuur een e-mail naar tlntachoweb@tln.nl.

Geen andere systemen

Erik Busser, consultant bij TLN: ‘Als leden het systeem gezien hebben zijn ze overtuigd dat ze het moeten hebben. Ondernemers kunnen snel zien waar de overtredingen zitten. Overzichtelijke rapporten laten maandelijks zien hoe je het doet. Zo minimaliseer je risico’s op hoge boetes. Er zijn geen andere systemen die op deze eenvoudige wijze kunnen weergeven.’

Nieuwsgierig geworden naar TLN Tachoweb?

Neem contact op met Erik Busser of Patricia Bisschop via 088 4567 567 of via tlntachoweb@tln.nl. Uiteraard kun je met vragen ook bij je relatiebeheerder raadplegen.