CBR certificeert de Praktijk Trainer Nascholing (PTN-er) weer officieel per 1 april 2022

TLN heeft van het CBR bericht ontvangen dat de voor PTN noodzakelijke wijzigingen in regelgeving zijn doorgevoerd en per 1 april 2022 in werking treden. Dat betekent ook dat het CBR per 1 april 2022 gaat starten met het afnemen van de lesaudit en de rijproef.

Voor de lesaudit moet een verplichte cursus worden gevolgd. Meer informatie over PTN, de voorwaarden en de verplichte cursusdag (die inmiddels landelijk wordt aangeboden) vind je hier. Heb je je PTN-certificaat gehaald? Dan hoort TLN dat graag! Stuur een e-mail naar Caroline Blom via cblom@tln.nl.

Meer weten?

Contact de expert

Caroline Blom

Beleidsadviseur

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.