Let op: links van Fenex documenten gewijzigd

Met de overgang naar de nieuwe website zijn de links naar documenten aangepast.

Met de overgang naar de nieuwe website zijn de links naar documenten aangepast. De nieuwe hyperlinks voor onze diverse voorwaarden zijn op onze website te vinden. De hyperlinks die verwezen naar de voorwaarden op de oude site hebben we zoveel mogelijk automatisch (laten) doorverwijzen. Dat lukt helaas niet bij allemaal, daarom is het belangrijk om de URL waar je naar verwijst waar nodig aan te passen. Ga zorgvuldig na of de links die je gebruikt onderaan facturen of bijvoorbeeld in e-mail handtekeningen nog werken, en zo niet pas dit dan aan.

Wij raden aan om waar mogelijk altijd een kopie van de voorwaarden mee te sturen en ze niet alleen via een hyperlink beschikbaar te maken. In het adviesdocument algemene voorwaarden is meer informatie te vinden over het van toepassing verklaren en beschikbaar maken van algemene voorwaarden.

Meer weten?

Contact de expert

Team Fenex

Fenex-specialisten

Fenex: dé belangenbehartiger voor ondernemers uit de expeditie en logistiek

Als expediteur of logistiek dienstverlener vind je aansluiting bij Fenex, dé organisatie die zich inzet als belangenbehartiger. Fenex streeft naar een deskundig, doelmatig en gunstig ondernemersklimaat. Dit wordt gedaan door middel van lobby op zowel nationaal als internationaal niveau, actief netwerken, aandacht voor de sectorontwikkeling en het delen van relevante en actuele kennis. Als lid van Fenex neem je exclusief deel aan diverse opleidingen, seminars, webinars en workshops!