CONTACT US, Woman hand holding ( mail,phone,email ) icon. customer support concept, copy space

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! Dat kan telefonisch of per mail.

Mail of bel ons

Voor vragen kun je contact opnemen met Transport en Logistiek Nederland.

 • Je kunt bellen naar 088 45 67 56 7.
 • Je kunt je vraag via info@tln.nl stellen.
 • Je kunt het contactformulier onderaan deze pagina gebruiken.

 

Pers

Bent u journalist? Dan kunt u met uw vragen terecht bij de woordvoerder van Transport en Logistiek Nederland. Contactgegevens staan op de perspagina.

Contactformulier

Adresgegevens

Hoofdkantoor Zoetermeer

Bezoekadres
Boris Pasternaklaan 22-30
2719 DA Zoetermeer

Postadres
Postbus 3008
2700 KS Zoetermeer

Veelgestelde vragen

 • Waarom moet ik lid worden van TLN? TLN is dé brancheorganisatie voor ondernemers in de sector logistiek en transport. Met een lidmaatschap van TLN word je op alle mogelijke manieren ondersteund om succesvoller te ondernemen. Hoogwaardige kennis en advies van onze deskundigen is grotendeels gratis te verkrijgen bij TLN. TLN levert je direct een groot zakelijk netwerk met ongeveer 5.000 aangesloten bedrijven, samengebundeld in krachtige deelmarkten en kringen. Jouw onderneming profiteert van flinke financiële voordelen. Producten en diensten in de Ledenwinkel zijn aanzienlijk goedkoper dan elders, dankzij onze grote collectieve inkoopkracht. En daarbij worden je belangen door ons vertegenwoordigd met een intensieve lobby bij alle overheden, van lokaal tot Europa. Elke ondernemer in de logistiek en transport profiteert van de inspanningen van TLN voor de sector. Neem voor meer informatie over het lidmaatschap van TLN contact op via: 088 456 75 67.
 • Ik wil starten met een transportbedrijf. Hoe werkt dat? Om te starten met een transportbedrijf heb je een vergunning nodig. Kijk voor de eisen en voorwaarden bij transportvergunningen. Wij helpen je graag op weg met je onderneming, bel met onze Ledendesk: 088 456 75 67.
 • Wat kost het lidmaatschap van TLN? Onze contributie is op maat, modulair opgebouwd. Een klein bedrijf met weinig vergunningen betaalt minder dan een grote onderneming. Een lidmaatschap is al mogelijk voor minder dan € 400,- afhankelijk van je bedrijfsgrootte en aantal vergunningen. Neem voor meer informatie over de prijs van een lidmaatschap contact op met TLN via: 088 456 75 67.
 • Wat kost het lidmaatschap van TLN Internationaal? Speciaal voor internationaal opererende logistieke en transportbedrijven biedt TLN het Internationaal lidmaatschap aan. Je betaalt een kleine extra bijdrage van enkele tientjes per vergunning. Daarmee krijg je toegang tot de altijd actuele landendocumentatie met onmisbare informatie over alle relevante landen. Je kan gratis gebruik maken van de specialistische kennis van ons Team Internationaal. En je krijgt toegang tot het bijbehorende netwerk van internationale partners. Of het gaat om complexe internationale vraagstukken, afhandeling van boetes of bemiddeling via advocaten of ambassades. Het Internationaal lidmaatschap is voor iedere ondernemer in de internationale logistiek en transport onmisbaar. Neem voor meer informatie contact op met TLN via: 088 456 75 67.
 • Ik ben mijn inlogcode/wachtwoord voor de website vergeten. Wat nu? Ga naar inloggen, vul je e-mailadres in en klik op ‘wachtwoord vergeten’. Je kan daarna een nieuw wachtwoord aanmaken. Als je geen lid bent, is inloggen niet mogelijk. Bel dan onze Ledendesk: 088 456 75 67.
 • Hoe kom ik aan een cao-boekje en wat zijn de kosten? Leden van TLN en bedrijven die zijn aangesloten bij het SOOB ontvangen gratis het cao-voorlichtingsboekje. Je kan een aantal exemplaren gratis aanvragen door een mail te sturen naar info@tln.nl. Heb je geen SOOB-nummer? Bestel dan door € 10,- over te maken per cao-voorlichtingsboekje (inclusief btw en verzendkosten) op rekeningnummer: NL36INGB0669210811, t.n.v. Transport en Logistiek Nederland, o.v.v. cao-voorlichtingsboekje. Na ontvangst van je betaling wordt het aantal bestelde boekjes toegestuurd.
 • Waar staat informatie over pensioen in het goederenvervoer? Alle informatie is vrij toegankelijk via deze website bij pensioen.
 • Krijgt een niet-lid toegang tot het besloten website-gedeelte? Nee, het besloten deel van de TLN-website is alleen toegankelijk voor leden. Word lid en ​profiteer van alle voordelen van het TLN-lidmaatschap.
 • Kan ik mij als niet-lid ook abonneren op het vakblad HUB? Dat is mogelijk. Stuur een mail naar redactie@tln.nl met je bedrijfsgegevens, naam en contactgegevens. De kosten voor een jaarabonnement zijn € 95,00 (exclusief btw).
 • Lidmaatschap opzeggen? Hoe en wanneer kan dat? Je lidmaatschap geldt altijd voor het gehele kalenderjaar. Wil je opzeggen, dan moet dat schriftelijk voor 1 oktober van het lopende kalenderjaar.