Geef het aanvragen van ontheffing voor exceptioneel transport zorgeloos uit handen

Het aanvragen van een ontheffing voor exceptioneel transport brengt vaak een hoop werk met zich mee. Zeker als dit geen dagelijkse kost voor je is. Exceptioneel Transport Europa (E.T.E.) neemt je deze zorg uit handen.

Waarom E.T.E ontheffingen?

E.T.E. is een van de meest vooraanstaande bedrijven in Europa die ontheffingen regelt voor exceptioneel vervoer. Het diensten- en productenpakket van E.T.E. voor TLN-leden richt zich op ontheffingen, transportbegeleiding, voertuigdocumenten en route-onderzoek voor exceptioneel transport in binnen- en buitenland. Daarnaast kun je bij E.T.E. terecht voor vergunningen voor afvaltransporten en ontheffingsaanvragen voor het rijden tijdens rijverboden op zon- en feestdagen in diverse landen van de Europese Unie.​ Dankzij een internationaal opererend netwerk, met contactpersonen in zo goed als alle Europese landen, zijn alle procedures maximaal gestroomlijnd. Ga voor meer informatie over de services van E.T.E. naar ete.nl.

TLN-korting

TLN-leden maken gebruik van de services van E.T.E. met 10% korting op de bemiddelingskosten.

Informatie aanvragen

Heb je vragen of wil je extra informatie ontvangen over ontheffingen? Vul dan onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten?

Contact de expert

Ambro Smit

Deelmarkt secretaris