Profiteer van combinatiekorting bij Beurtvaartadres

Beurtvaartadres verbindt en digitaliseert de supply chain. Al méér dan 90 jaar loopt zij met (digitale) innovaties voorop in de transportsector. TLN-leden profiteren van een exclusieve ledenkorting op drie producten van Beurtvaartadres: WebDoc, CustomsController en ShipmentManager.

WebDoc, ShipmentManager, AEO-Tool en GWH-Bijlageservice

Genoemde ledenkorting is van toepassing op deze drie producten van Beurtvaartadres, namelijk WebDoc, ShipmentManager, AEO-Tool en de GWH-bijlage service.

Waarom de producten van Beurtvaartadres?

Beurtvaartadres is van de markt en voor de markt en lopen al meer dan 95 jaar voorop met innovaties in de transport en logistiek en nemen zij organisaties mee in ontwikkelingen en digitalisering. TLN-leden profiteren van een exclusieve ledenkorting op 4 producten van Beurtvaartadres: WebDoc, ShipmentManager, AEO-Tool en de GWH-bijlage service.

WebDoc Invulsoftware

Exclusief voor TLN-leden 50% korting op de eenmalige reguliere licentiekosten à 338 euro, excl. btw

De online WebDoc applicatie biedt een zeer gebruiksvriendelijke ingang voor het opmaken en afdrukken van digitale transportdocumenten. Van alle gangbare formulieren in het assortiment van Beurtvaartadres is een digitale variant (wForm) beschikbaar in een online applicatie. Denk hierbij aan de CMR-vrachtbrief, de binnenlandse vrachtbrief en de begeleidingsbrief voor het transport van afval. Ook exportcertificaten zijn als wForm beschikbaar, zoals het Certificaat van Oorsprong, het EUR.1-certificaat en het ATR-certificaat.

Lees hier meer over de mogelijkheden van WebDoc.

ShipmentManager Douanesoftware

Exclusief voor TLN-leden: 50% korting op de eenmalige reguliere licentiekosten en gratis ondersteuning van de Beurtvaartadres im- en export servicedesk

Zelf jouw douaneprocessen beheren en zelf direct digitaal kunnen communiceren met de douane of de Kamer van Koophandel (KVK)? Dan is ShipmentManager dé oplossing. Voor iedere organisatie die internationale handel doet is ShipmentManager geschikt en heeft u met deze online oplossing geen expediteur of tussenpersoon meer nodig. Dit bespaart je tijd én geld.

Als TLN-lid neem je overigens niet alleen de software af, maar krijg je ook gratis ondersteuning van de im- en export Servicedesk van Beurtvaartadres. De Servicedesk van Beurtvaartadres heeft veel inhoudelijke douane kennis en expertise, en helpt je daarom graag bij het beantwoorden van vragen over in- en uitvoeraangiften, aanvragen bij de Kamer van Koophandel en bij vergunningen. Hierdoor krijg je als TLN-lid de juiste ondersteuning bij het doen van jouw im- en export activiteiten.

Lees meer over de douanesoftware van Beurtvaartadres

AEO Customs Compliance Tool

Exclusief voor TLN-leden: Gratis intake gesprek en ondersteuning servicedesk

Een "Authorised Economic Operator" (AEO) is een officiële status die door douaneautoriteiten wordt toegekend aan bedrijven die voldoen aan bepaalde criteria met betrekking tot veiligheid, financiële solvabiliteit en naleving van douaneregels. Deze status behalen is iets wat vrij lastig en complex kan zijn en specialistische kennis vereist. Om hierbij te kunnen helpen, hebben Beurtvaartadres en evofenedex de AEO Customs Compliance Tool ontwikkeld. Met deze tool ben je altijd in control. Daarnaast kan je ook deskundigen van Beurtvaartadres en evofenedex inschakelen om je stap-voor-stap te begeleiden bij het behalen, behouden en onderhouden van je AEO-certificaat.

Als TLN-lid krijg je een gratis intake gesprek, zodat je ook de eerste handvaten krijgt aangeboden in het leren kennen van AEO en de AEO-tool. Ook staat de im- en export servicedesk voor je klaar om je te helpen bij vragen over AEO of andere vragen omtrent de tool.

Lees meer over de AEO-Tool

GWH-bijlage service

Exclusief voor TLN leden: 20% korting op het GWH-bijlage Service-abonnement.

Ontvang je nog steeds uw motorrijtuigenbelasting op papier, maar overweeg je gebruik te maken van de grootwagenparkhouder-regeling (GWH)? Dan is een digitale koppeling met Digipoort noodzakelijk. Het zelf tot stand brengen van deze koppeling is niet alleen kostbaar, maar vergt ook de nodige tijd. Gelukkig biedt Beurtvaartadres nu een eenvoudiger en voordeliger alternatief: de GWH-bijlage Service.

De GWH-bijlage Service is een initiatief van Beurtvaartadres, ontwikkeld in samenwerking met partners TLN en evofenedex. Met deze service neemt Beurtvaartadres het werk van het tot stand brengen van de koppeling met Digipoort voor je uit handen. Je ontvangt vervolgens de factuurspecificatie per e-mail, zonder je u zelf een kostbare koppeling hoeft op te zetten en te onderhouden.

Lees meer over de GWH-bijlage service

Meer weten?

Contact de expert

Team Ledendesk

TLN Adviseurs