Snel een helder overzicht van je kostprijsstructuur

Al zo’n 600 TLN-leden maken gebruik van onze kostprijscalculator! Met de onlangs vernieuwde calculator hopen we nog veel meer leden te bereiken. De bekende en veelgebruikte rekentool geeft je snel een helder overzicht van je kostprijsstructuur en sinds december 2022 kan elk TLN-lid er gratis gebruik van maken. De tool is nu ook ‘webbased’, wat betekent dat je er via internet en je mobiele telefoon gebruik van kunt maken.


Waarom de TLN Kostprijscalculator?

Alle verschillende kostencomponenten komen aan bod. Denk aan het brandstofverbruik, banden, verzekering en de afschrijving. Je kunt daardoor het tarief per uur, per kilometer, een gecombineerd uur- en kilometertarief of het tarief per soort werkzaamheden uitrekenen.

Verder zijn alle loonkosten volgens de TLN-cao geïntegreerd in de kostprijsapplicatie. Kostenverhogingen en ramingen volgens Panteia (voorheen NEA) zijn makkelijk in te voeren, om zo kostenverhogingen te berekenen. En ook kun je er bijvoorbeeld de dieselclausule mee berekenen.

De berekeningen die je maakt bewaar je per klant en kun je eenvoudig aanpassen bij veranderende omstandigheden. De calculaties worden opgeslagen in de cloud en zijn alleen toegankelijk voor jou en de door jou geselecteerde medewerkers, die bij TLN geregistreerd worden. Je kunt berekeningen ook downloaden als pdf en bijvoorbeeld delen met klanten.

Klik hier om naar de vernieuwde tool te gaan. Log in met je inloggegevens van de TLN-website om aan de slag te gaan met de TLN Kostprijscalculator.

TLN-korting

De TLN Kostprijscalculator is exclusief voor TLN-leden kosteloos te gebruiken.

Ben je nog geen TLN-lid? Ontdek hier alle voordelen van het lidmaatschap. Profiteer bijvoorbeeld van handige voorbeeldcontracten, extra kennis, handige tools en nog veel meer!

Informatie aanvragen

Heb je vragen of wil je extra informatie ontvangen over de TLN Kostprijscalculator? Vul dan onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CO2-uitstoot berekenen

Leden van TLN kunnen met de TLN Kostprijscalculator een helder overzicht maken van de kostprijsstructuur. Met de TLN Kostprijscalculator kun je ook je CO2-uitstoot berekenen en toerekenen. Bekijk hiervoor onderstaande video.

Ervaringen

De vernieuwde TLN Kostprijscalculator is al getest door verschillende TLN-leden. “De kostprijsapplicatie is onmisbaar voor onze bedrijfsvoering”, zegt Marco Winder van Koopman Transport. “We gebruikten deze tool al langer. Ik vind het fijn dat de vernieuwde tool ‘webbased’ is. Je krijgt erdoor snel een helder overzicht van al je kosten”. Ook Gerrit van der Wal, eigenaar van HG Transport, is enthousiast: “De uitstraling van de vernieuwde applicatie is meer van deze tijd. Hoe meer je invult en hoe nauwkeuriger je bent, hoe beter je beeld van je kostprijs is.”

Meer weten?

Contact de expert

Team Ledendesk

TLN Adviseurs