Effectief subsidieadvies voor de transportsector van Transportsubsidies.nl

Voor ondernemers die onlangs een nieuw transportmiddel hebben aangeschaft is er goed nieuws: vaak kun je gebruik maken van een aantal interessante subsidiemogelijkheden, waardoor je investering achteraf lager uitvalt. Ook kun je als transportondernemer in aanmerking komen voor subsidie wanneer je investeert in ontwikkeling van een innovatief technisch product. Dit komt doordat de huidige generatie motorwagens, trekkers, aanhangers, opleggers en containers veel efficiënter is gebouwd dan hun voorlopers. Door toepassing van energiezuinige technieken en lichte materialen besparen ze niet alleen brandstof, ze leveren vaak ook een verlaging op van CO2-uitstoot.

Waarom hulp bij het aanvragen van transportsubsidie?

Om te bepalen of je in aanmerking komt voor subsidie is het niet alleen belangrijk om de actuele regelingen en procedures te kennen, óók zijn specialistische kennis van voertuigtechniek en vergaande kennis van de transportsector belangrijke voorwaarden om meer uit een subsidieaanvraag te halen. En precies daarin schuilt de kracht van het subsidieadvies van Transportsubsidies.nl.

Er bestaan talrijke subsidieregelingen en minstens net zoveel uitzonderingen en beperkingen. Deze worden verstrekt vanuit Europese, nationale, provinciale en lokale subsidieverstrekkers.

Voor een transportondernemer is het vrijwel onmogelijk om goed op de hoogte te blijven en je verdwaalt al snel in de wirwar van alle regelingen, voorwaarden en wijzigingen. Een aantal gepubliceerde regelingen kun je weliswaar zelf toepassen of uitbesteden aan je accountant, maar veel mogelijkheden zijn juist niet gepubliceerd. De kans is dan groot dat je geld laat liggen en dat is zonde. Met hulp van Transportsubsidies.nl weet je zeker dat je optimaal gebruik maakt van de beschikbare subsidies. Vaak kan dit op ‘no cure, no pay’-basis.

De belangrijkste regelingen waarbij Transportsubsidies.nl je kan helpen zijn de EIA, MIA/Vamil, WBSO en beschikbaar gestelde subsidies voor specifieke doelen.

TLN-Korting

Leden van TLN ontvangen 30% korting op het no cure, no pay-tarief van Transportsubsidies.nl.

Informatie aanvragen

Heb je vragen of wil je subsidie aanvragen voor een transportmiddel? Vul dan onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten?

Contact de expert

Team Ledendesk

TLN Adviseurs