Stappenplan naar je eerste video

Breng op een innovatieve manier vacatures onder de aandacht.

Inhoud

Wil jij aan de slag met het maken van een video, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is onze online workshop Stappenplan naar je eerste video iets voor jou. Beelden zeggen meer dan woorden. Dat is de reden dat video’s winnen aan populariteit. Met video kun je jouw organisatie en vacatures op een innovatieve manier onder de aandacht brengen, op een website en social media kanalen. Misschien denk je dat een video (laten) maken voor jouw bedrijf ingewikkeld en kostbaar is, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Met de juiste informatie en een goed plan kun jij het ook Hoe? Dat leer je in onze workshop. Van idee tot uitvoering, alles komt aan bod.

Voor wie?
Deze online workshop van 2,5 uur is geschikt voor ondernemers, personeelsfunctionarissen en anderen die verantwoordelijk zijn voor het werven en behouden van personeel in de transport- en logistieke sector. Het is een voordeel als je al hebt deelgenomen aan de online training Werven en behouden van personeel, maar dat is geen vereiste.

Interactie tijdens deze workshop is belangrijk. Daarom werken we met groepen van maximaal vier deelnemers, per bedrijf kan maximaal één persoon deelnemen.

Programma

Tijdens de interactieve online workshop leer je hoe je met video vacatures onder de aandacht kunt brengen. We behandelen alle aspecten die een rol spelen bij de productie van een video.

  • Waar moet een video aan voldoen?
  • Wat is het doel van de video?
  • Welke doelgroep wil je bereiken?
  • Welk verhaal wil je vertellen?
  • Hoe maak je een script?
  • Hoe betrek je collega’s en het management bij de video?
  • Waar moet je op letten bij het inhuren van een productiebedrijf?
  • Wat zijn marktconforme tarieven?

Na de workshop heb je een uitgewerkt actieplan om zelf een video te kunnen (laten) maken. Dit stappenplan kun je ook gebruiken voor andere uitingen zoals een website of een interview.

De workshop duurt ongeveer 1 dagdeel.

Investering

Wij bieden deze online workshop kosteloos aan voor SOOB-afdragende bedrijven.

Meer weten?

Contact de experts

Krista Waleboer

Organisatie en planning opleidingen

Mariska den Boef

Adviseur Opleiding en ontwikkeling

Linda Waasdorp

Adviseur Opleiding en ontwikkeling

Heb je als lid een vraag voor een van onze experts? Neem contact op!

Vragen waar je het antwoord zo 1,2,3 niet op weet? Of twijfel je ergens misschien over? Ons team van de Ledendesk zit dagelijks klaar om al je vragen te beantwoorden of je door te verwijzen naar een specialist via 088-4567567 of per mail via info@tln.nl.