TLN UREN LOGO MASTER – CMYK

TLN Urenapp

De gemakkelijkste manier om uren en lonen te registreren

TLN Uren app

Uren bijhouden was nog nooit zo gemakkelijk. Met de TLN Urenapp kunnen chauffeurs activiteiten eenvoudig invoeren. Of het nu gaat om rijden, laden, lossen, tanken, wachten, pauzes of overnachten, het zit er allemaal in. Alle gegevens worden direct digitaal en realtime verwerkt in de TLN  Uren webportal. De vergoedingen worden automatisch volgens de cao berekend. Snel, simpel en doeltreffend.

Geen gedoe met papier
Geen dag- of weekstaten meer, rondslingerende briefjes en onduidelijke krabbels, maar digitale, heldere communicatie. Alles wat de chauffeur invoert is direct terug te zien in de TLN uren webportal en klaar om verwerkt en afgehandeld te worden.

Tijdwinst
Behalve gemak levert de TLN urenapp tijdwinst op. Voor je chauffeurs, uren administratie en uiteindelijk de salarisadministratie. Bijgehouden uren zijn realtime terug te vinden in een handig overzicht die in een tijdslijn wordt bijgehouden. Gewerkte uren en opgebouwde vergoedingen worden automatisch berekend volgens de cao en zijn in heldere rapporten aan te bieden bij jouw salarisadministratie. Alles met één druk op de knop. Kortom, hartstikke efficiënt.

Kosten
Voor maar € 8,00 per medewerker per maand kun je als TLN-lid aan de slag. Er worden eenmalige opstartkosten berekend, afhankelijk van de omvang van je vloot. Kijk voor de voorwaarden op de prijstabel onderaan deze pagina.

Gratis testen

Je kunt de TLN Uren app vrijblijvend en gratis uitproberen zonder restricties. Alle functionaliteiten, inclusief de TLN Urenwebportal zijn in de gratis demo volledig operationeel. Je kunt de app twee weken testen. Daarna besluit je of je TLN Urenapp wilt aanschaffen. Vul voor de gratis demo het registratiefrormulier in en begin vandaag nog met testen.

Demo bestellen? Klik hier.

Vragen en antwoorden

Heb je vragen over de TLN Uren app kijk dan eerst in de vragen-en-antwoorden-lijst hier onderaan deze pagina. Staat je vraag – over de werking van app, over de installatie of over het gebruik – er niet bij? Neem dan met de TLN-ledendesk 088 4567567 of met je relatiebeheerder.

Klantervaringen

“Ik ben hartstikke enthousiast over de app. Het scheelt me invoerwerk van zo’n 30 formulieren per week.” – Matthijs Heijboer van Transportbedrijf M. Heijboer uit Ouddorp

“De TLN Urenapp is een heel makkelijk om mee te werken voor chauffeurs maar ook op kantoor. Een supermooi product.” – Dave Suykerbuyk van D. Suykerbuyk Transport BV uit Broek in Waterland

“Deze app is een must voor transportondernemers die urenverantwoording willen automatiseren.” – Ronald Kranenburg van Plantex Logistics uit Boskoop

Brochure

Wil je uitgebreidere recensies lezen van TLN-leden die al met de TLN Urenapp werken? Bekijk dan hier de folder.

 

Vragen en kosten

Heb je nog vragen over de TLN Urenapp? Bekijk dan dit bestand. En ben je benieuwd naar eenmalige inrichtingskosten? Klik dan hier.